Maartje Vervoort-Mertens

 

In 2006 ben ik als  fysiotherapeut afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Tijdens mijn praktijkstages kwam ik tot de ontdekking dat mijn hart bij de kinderfysiotherapie ligt. Meteen schreef ik me in voor de Post HBO Masteropleiding Kinderfysiotherapie aan de Avans+ te Breda. In 2011 studeerde ik af als zogenaamd MPPT, Master Pediatric Physical Therapist.

Sinds 2006 ben ik met veel plezier werkzaam met kinderen. Buiten mijn werkervaringen in de eerste lijn, heb ik ook   ruim 10 jaar gewerkt binnen een orthopedagogische dagbesteding voor kinderen met een (meervoudige) beperking en/of gedragsproblematiek.

In september 2016 ben ik mijn eigen kinderfysiotherapiepraktijk in Sevenum gestart. Door mijn opgebouwde ervaringen hoop ik middels de start van ‘Kinderfysiotherapie Sevenum’ vol passie en affiniteit een brede doelgroep aan kinderen te kunnen bereiken.

BIG nummer 7906627650